fbpx

Proiectul ”Tabere și Circuite”

A pornit de la ideea de a promova locurile frumoase din țara noastră și de a transmite celor pasionați de natură și mișcare, mijloacele prin intermediul cărora să te bucuri de acestea, mai exact mersul, alergarea, schiatul și mountain-bike-ul.

Prin proiectul ”Tabere și Circuite” se dorește aprofundarea acestor tehnici prin organizarea unor evenimente cu caracterul de a descoperi anumite zone și a te bucura de mișcare, de oameni cu aceleași pasiuni, precum și de a imbrățișa același spirit și o atitudine corespunzătoare față de mediul inconjurător.

Pentru realizarea acestei inițiative, sunt implicați mai mulți oameni pasionați, formând o echipă închegată, cu aceleași valori, principii și obiective. Vezi secțiunea echipa.
Înțelegere, apreciere, toleranță și protecție pentru binele oamenilor și al naturii. Oferim siguranță, armonie și stabilitate în ceea ce facem. Ne adresăm oamenilor responsabili și săritori care cred în bucuria de a trăi și în varietate in viață. Dorim să transmitem pe această cale independența în gândire și în acțiune, libertate în decizia de a crea și de a explora.
Principiile noastre sunt simple și solide. Se pot identifica foarte usor luând parte la evenimentele pe care le desfășurăm. Considerăm foarte importantă punctualitatea și ne ghidăm după faptul că, pentru a putea progresa și cunoaște mai mult, trebuie să ne depășim limita confortului. Visele și idealurile au un rol important în viața noastră și doar prin perseverență, exercițiu și înțelegere vom obține ceea ce ne dorim.
Promovarea mediului montan, a sporturilor de munte și a unei atitudini durabile în raport cu mediul înconjurător sunt obiectivele noastre. Tot ca obiective avem aprofundarea noțiunilor tehnice specifice activităților și a noțiunilor complementare acestora și petrecerea timpului, într-o zonă reprezentativă, cu atmosferă placută, alături de oameni cu care împarți aceeași pasiune.