Ce cazări recomandăm?

Sunt unele locuri în care ajungem în evenimentele noastre din care nu vrem să mai plecăm acasă. Suntem surprinși plăcum de liniștea și sălbăticia din jur, de cât de aproape suntem de natură și în același timp ne bucurăm de confortul necesar, de case cu bun gust în care totul este eficient și atent aranjat. Vrem să îți recomandăm și ție aceste locuri, ca să te convingi și singur de experiența de neuitat de acolo.

75763419

Pensiunea Arpășel, Arpașul de Sus

Situată între Munții Făgăraș și Colinele Transilvaniei, poți sta aici o săptămână întreagă fără să simți că te plictisești. Te poți bucura atât de turele de trekking cât și de cele de mountain-bike fără să repeți traseele. ”Cabana” Arpășel te va surprinde prin detaliile atent și eficient alese de proprietar în construirea ei. Te vei simți ca în Alpii Bavarezi iar liniștea și sălbăticia din jur te vor aduce mai aproape de natură. Mâncarea locală proaspătă și gazdele primitoare te vor face să revii de fiecare dată. Servicii: cazare, mâncare, ghid turistic.

Ce poți vizita? Transfăgărășanul, satele săsești cu bisericile fortificate, Herghelia de cai din Sâmbăta, Vâltorile de la Lisa, Muzeul lui Badea Cârțan din Cârțișoara. Pentru rezervări și alte detalii accesează cu încredere.

Vezi detalii
56202867

Pensiunea Grindul Lupilor, Sinoe

Aflată într-un sat mai puțin turistic din Dobrogea, imediat ce treci poarta pensiunii te simți parcă în altă lume. Timpul trece mai încet, serviciile de înaltă calitate și camerele aranjate cu deosebită atenție față de turiști fac din Pensiunea Grindul Lupilor o locație deosebită. Mâncarea este foarte bună, vara ai acces la piscină, poți merge cu bicicleta sau cu barca prin Rezervația Biosferică Delta Dunării.

Ce poți vizita? Rezervația Biosferică Delta Dunării, Gura Portiței, Cetatea Histria, Cetatea Enisala.

Vezi detalii
20180518_211940

Vila Redford, Cheia

Dintre variatele opțiuni de cazare din stațunea montană Cheia, Jud. Prahova, Vila Redford se distinge printr-un design modern aparte, în special prin al său living foarte spațios, luminos și calduros. Nu are restaurant dar este dotată cu o bucătărie cu tot ce e nevoie pentru ați pregăti singur ce dorești să mănânci.

Ce poți vizita? Poți face ture de trekking sau cu bicicleta atât în Munții Ciucaș cât și Munții Grohotiș

Vezi detalii
3 (5)

Cabana Padina, Munții Bucegi

Locația este în inima Munților Bucegi iar gazdele au o inimă atât de mare încât e greu să nu revii la ei. Mâncarea delicioasă, cazarea comfortabilă atât pentru grupuri mai mari cât și atunci când ieși în doi pe munte fac din această cabană una aparte.

Ce poți vizita? Poți străbate Munții Bucegi în toate direcțiile, să ajungi foarte repede pe Vârful Omu, la Sfinx și Babe dar și la Piatra Arsă sau în Șaua Strunga. Lacul Bolboci, Peștera Ialomiței, Cheile Tătarului.

Vezi detalii
22859976_2152495114977640_5981882567055700963_o

Pensiunea Piroska Panzio, Săcele

O locație tradițională aflată în centrului Municipiului Săcele. Este o alegere foare bună dacă vei dori să petreci câteva zile în zonă.

Ce poți vizita? Munții Piatra Mare, Masivul Postăvarul, Canionul 7 Scări.

Vezi detalii
Ce cazări recomandăm?

Casa Cucu, Costești

Sufletul mare al gazdelor de la Casa Cucu se reflectă în tot ceea ce veți găsi acolo. De la mâncarea tradițională din produse proprii până la camerele aranjate local, grădina în care te pierzi printre flori și căprioara salvată și îngrijită zilnic.

Ce poți vizita? Rezervația Buila - Vânturarița, Peștera Liliecilor, Cheile Bistriței, Mânăstirea Bistriței, Centrele și atelierele de olari din Horezu.

Vezi detalii
29

Pensiunea Cartref, Saschiz

Unde ai mai văzut o pensiune care să aibă propriul muzeu? Vă spunem noi. În Saschiz la Pensiunea Cartref. An de an revenim aici fiind încântați de mâncarea delicioasă și felul în care gazdele ne oferă confortul necesar după zile întregi de mers cu bicicleta. Fiecare cameră are o altă denumire iar camerele și cladirea sunt autentic săsești.

Ce poți vizita? Cetatea și Bserica fortificată din Saschiz, alte sate săsești, potecile de bicicletă din Colinele Trasilvaniei. Pentru rezervări și alte detalii accesează cu încredere.

Vezi detalii
25807700

Cabana Piatra Mare, Munții Piatra Mare

Nimic nu se compară cu priveliștea pe care o ai de la Cabana Piatra Mare asupra Brașovului, Munților Ciucaș, Grohotiș, Neamțului și Masivul Postăvarul. Ce să mai spunem de gustul bun al mâncării și al ceaiului din pante culese chiar de cabanier, după ce ai depus atâta efort să ajungi acolo. Cochetă și tot mereu în schimbare, Cabana Piatra Mare candidează pentru titlul de cea mai frumoasă cabană montană și o poți vizita în orice anotimp.

Ce poți vizita? Munții Piatra Mare, Valea Gârcini, Canionul 7 Scări, Stațiunea Predeal.

Vezi detalii
Toate evenimentele