Pentru a crea o legătură în plus între partenerii noștrii și persoanele cărora se adresează și pentru că știm că aceștia au produse de o înaltă calitate, putem intermedia comenzi pentru următoarele:

Suplimente SPONSER SPORT FOOD ROMANIA


Silviu Bălan folosește suplimentele Sponser din 2008 de când s-a apucat de sportul de anduranță. Suntem parteneri din 2009 și de atunci am realizat foarte multe împreună. Gama Sponser este foarte diversificată, de la geluri, batoane și isotonice, la băuturi proteice, aminoacizi, creatină și chiar glucosamin, o substanță necesară articulațiilor.

Fructe și Sucuri din fructe 100% naturale LIVEZILE DOBRINOIU


Pornită de la o gluma de-a lui Silviu, această marcă promovează consumul de produse autohtone și naturale. De vreo 10 ani mănâncăm mere de la Dobrinoiu Emanuel, iar de când a început producția de suc, nu prea ne îmi place apa.


Gheare de pisică și bețe pliabile SNOWLINE


Gherele de pisică sunt ideale pentru o tură de alergare pe zăpadă, de trekking pe gheață sau chiar la schi. Silviu le folosește de câțiva ani și l-au condus printr-o multitudine de locuri frumoase, cum ar fi vârful Europei occidentale, Mont Blanc. Bețele pliabile sunt o alegere inspirantă dacă ești în căutare de o combinație ideală de putere maximă și greutate minimă.

Foci și accesorii CONTOUR


Cu gama foarte diversificată de modele, de la piei Race pentru concursuri, la piei pentru schiuri foarte late și splitboard, focile Contour reprezintă alergera perfectă pentru o piele de focă de calitate. Silviu le folosește din 2009 și nu l-au lăsat la greu niciodată, ba chiar l-au purtat pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor curselor de profil de la noi din țară. În afară de piei de focă, gama Contour conține adeziv, prinderi, spray de impermeabilizare.