Drumeții de neuitat pe potecile Carpaților

Străbate potecile și traseele marcate de frumusețe din mijlocul naturii ale Carpațiilor Românești alături de unul dintre ghizii noștrii

Îți propunem să descoperi comuniunea cu natura prin drumeții pe poteci de munte, prin păduri, dealuri și coline, în siguranță și îți promitem o experiență complexă în care vei îmbina plimbarea relaxantă cu cunoașterea zonei montane românești și vei beneficia de sfaturi valoroase din partea ghidului nostru.

În contextul pandemiei actuale, când trecem printr-o perioadă în care suntem încurajați să ne izolăm cât mai mult pentru a păstra distanța socială simțim din ce în ce mai mult lipsa plimbărilor și a unor activități sportive în aer liber.Cu atât mai mult motivația scade și apar kilogramele în plus de care știm cu toții că o dată cu creșterea în vârstă scăpăm mai greu.
Astfel vă propunem o alternativă pentru a reveni la un stil de viață sănătos. În același timp, pentru a îmbina utilul cu plăcutul, să descoperim la pas cât de frumoasă și plină de locuri unice este țara noastră.

Acum este momentul.

parallax background

Motto-ul nostru este #fii_in_siguranta.
Siguranța pentru noi este pe primul plan, atât din punct de vedere epidemiologic, cât și din punct de vedere al siguranței pe munte.
Vom respecta regulile de distanțare socială, ne vom dezinfecta periodic, nu vom depași numărul de membrii ai grupului admis de lege.

Suntem o echipă tânără de ghizi pasionați și cu experiență coordonată de Silviu Bălan. El este sportiv de performață de peste 15 ani. Este câștigător a numeroase competiții de alergare montană din România și prezent pe podium în cadrul câtorva competiții de mountain bike, ghid montan cu experiență, instructor de schi din 2008, organizator de tabere de mountain bike din 2015, organizator al Marathon 7500 și Festival Sport Montan Săcele, responsabil de traseu la Retezat Sky Race, Brașov Marathon, Carpathia Trails.

Am pregătit câteva trasee epice din Carpați pentru ca tu să câștigi o experiență de neuitat și să fi în siguranță. Asigurăm logistica întreagă a turei, respectând toate regulile de distanțare socială și toate restricțiile impuse.


Vrei să împarți experiența, dar și costurile și cu alți prieteni? Momentan turele vor fi organizate pentru maxim 2 participanți, urmând ca pe parcurs ce restricțiile se vor ridica.


Putem organiza activități family în care ritmul este dat de cel care se bucura cel mai mult de ceea ce descoperă împrejur.

PACHETE

Drumeții de neuitat pe potecile Carpaților
Drumeții de neuitat pe potecile Carpaților
parallax background

Este obligatorie experiență și un anumit nivel de rapiditate pentru unele ture. Vom stabili împreună ce ture sunt pretabile pentru a fi reușite.

Se vor aplica următoarele reduceri:

-10% reducere pentru situația în care perioada rezervată va fi în timpul săptâmânii ( luni - joi ).

- la 4 zile rezervate, a cincea este gratis.

-10% reducere pentru cei care au participat într-o tabără sau circuit împreună cu noi în 2019.

-20% reducere pentru cei care au participat în minim trei tabere sau circuite împreună cu noi în 2019.

 Rezervăriile se vor face în funcție de disponibilitate.

Așadar rezervă din timp aventura ta.

Completează acum formularul!
Toate evenimentele