Echipa Tabere si Circuite

Taberele si activitățile realizate precum și cele ce vor urma, nu ar fi posibile fără un amestec perfect de oameni tineri, plin de entuziasm și inițiativă. Acest proiect este produsul mai multor ani de muncă, pasiune, devotament, antrenament zilnic din parte lui Silviu Bălan, împreună cu echipa sa care îl susține în tot ceea ce face.

SILVIU BĂLAN

Ghid Montan, Instructor Schi, Component al lotului național de Schi Alpinism, sportiv la CSA Steaua, director tehnic Asociația Sport la Orice Vârstă, presedinte Sport Montan Sacele


Initiatorul si coordonatorul acestui proiect, se va asigura că totul este bine organizat și merge strună. Silviu iți va împărtăși din cunoștiințele și experiența lui, te va conduce prin locuri bine știute de el și va face tot posibilul ca tu să deprinzi noțiuni ce te vor ajuta pe viitor. Mai multe detalii despre Silviu aici.

BIANCA BĂLAN

Ghid Montan, Instructor Schi, Vicepresedinte Sport Montan Sacele, Membru CPNT Brasov


Îndrăgostită de munte și pasionată de tot ceea ce însemnă mișcare, viață, natură, Bianca profită de fiecare weekend pentru a descoperi frumusețile munțiilor noștrii. A atins vârfuri precum Moldoveanu, Musala (Bulgaria), Mont Blanc (Franța) și, de când s-a mutat în Brașov, este membru activ al Clubului pentru Proecția Naturii si Turism Brașov. Iarna este instructor de schi iar vara te poate ghida către cele mai frumoase trasee montane și nu numai.

SORIN CIRIBAȘA

Fotograf și Video editor, alpinist, membru CPNT Brasov


Pasiunea pentru munte și natură l-a ajutat pe Ciri să își descopere talentul și înclinația pentru fotografie și video. Fără griji, la evenimentele la care este prezent vei avea cele mai frumoase fotografii de profil și amintiri surprinse de cadrele atent alese de el.

CORNEL POCHIU

fotograf și Designer Grafic, membru CPNT Brasov


Este un tânăr foarte talentat care îmbină pasiunea pentru artă, fotografie și design cu muntele și mișcarea. Multă lume îl știe de la concursuri, fiind prezent la foarte multe evenimente. Atunci când te întâlnești cu el pe traseu, vei ști că vei avea ocazia să-ți schimbi poza de profil. Timpul petrecut pe munte, Cornel il fructifică benefic și face față cu succes unei ture de alergare, în urma căreia să rămână cadre de neuitat. În plus seara vei avea ocazia să-l auzi cântând la chitară și să te transpună în altă dimensiune, pentru a putea să-ți încarci bateriile. Mai multe despre Cornel - facebook și despre activitatea lui aici.