Proiectul ”Tabere și Circuite”

A pornit de la ideea de a promova locurile frumoase din țara noastră și de a transmite celor pasionați de natură și mișcare, mijloacele prin intermediul cărora să te bucuri de acestea, mai exact mersul, alergarea, schiatul și mountain-bike-ul.

Prin proiectul ”Tabere și Circuite” se dorește aprofundarea acestor tehnici prin organizarea unor evenimente cu caracterul de a descoperi anumite zone și a te bucura de mișcare, de oameni cu aceleași pasiuni, precum și de a imbrățișa același spirit și o atitudine corespunzătoare față de mediul inconjurător.

Pentru realizarea acestei inițiative, sunt implicați mai mulți oameni pasionați, formând o echipă închegată, cu aceleași valori, principii și obiective. Vezi secțiunea echipa.

Valorile noastre

Înțelegere, apreciere, toleranță și protecție pentru binele oamenilor și al naturii.

Oferim siguranță, armonie și stabilitate în ceea ce facem. Ne adresăm oamenilor responsabili și săritori care cred în bucuria de a trăi și în varietate in viață.

Dorim să transmitem pe această cale independența în gândire și în acțiune, libertate în decizia de a crea și de a explora.

Principiile noastre

Principiile noastre sunt simple și solide. Se pot identifica foarte usor luând parte la evenimentele pe care le desfășurăm.

Considerăm foarte importantă punctualitatea și ne ghidăm după faptul că, pentru a putea progresa și cunoaște mai mult, trebuie să ne depășim limita confortului. Visele și idealurile au un rol important în viața noastră și doar prin perseverență, exercițiu și înțelegere vom obține ceea ce ne dorim.

Obiectivul principal

Promovarea mediului montan, a sporturilor de munte și a unei atitudini durabile în raport cu mediul înconjurător sunt obiectivele noastre. Tot ca obiective avem aprofundarea noțiunilor tehnice specifice activităților și a noțiunilor complementare acestora și petrecerea timpului, într-o zonă reprezentativă, cu atmosferă placută, alături de oameni cu care împarți aceeași pasiune.

proiect 1

Proiectul ”Descoperă România pe bicicletă și Carpații pe picioare”

Din dragoste pentru țara în care ne-am născut și din dorința de a arăta tuturor cât de frumoasă este, am lansat proiectul ”Descoperă România pe bicicletă și Carpații pe picioare”. Este un proiect pe termen lung ce se bazează pe mișcarea în natură, reamintirea sentimentului de libertate, depășirea limitelor și senzații tari, aventură, descoperirea celor mai puțin populate locuri din țară, unice fiecare prin felul lor specific.
proiect ski

Proiectul ”Schi alpin, Schi de tură - Un alt mod de a cunoaște munții iarna”

Pentru că iubim muntele în orice anotimp dorim să petrecem cât mai mult timp aproape de natură și să transmitem acest stil de viață tuturor pasionaților de mișcare și iubitorilor de viață. Indiferent că ești copil sau adult, că vrei să înveți să schiezi, să aprofundezi informații le care ai deja sau vrei să străbați munții pe schiuri te așteptăm alături de noi, o echipă de instructori profesioniști cu experiență, pentru a schia în condiții de siguranță.
Toate evenimentele