Circuit: În sălbăticie pe bicicletă 9 -11 august 2024
martie 26, 2024
Excursii școlare
martie 30, 2024

Tabără de schi pentru copii în Austria, Stubai Glacier 14-20 decembrie 2024

6.900,00 lei

Perioada: 14-20 decembrie 2024 (6 nopți/7 zile)
Nivel de schi:  Intermediari – Avansați
Cazare: Hotel Landhaus Birgit, Telfes im Stubai

 

Tarif: 1390 euro. Pentru a achita avans folosește cuponul: avans50%
Reducere de 250 lei/copil la înscrierea fraților.
12 în stoc

Descriere

După 8 ani de experiență în organizarea taberelor de schi în România, suntem încântați să vă anunțăm că anul acesta vă invităm să vă alăturați unei experiențe complexe într-o tabără de schi pe Ghețarul Stubai din Austria, dedicată celor mici!
Stubai este recunoscut ca fiind cel mai mare domeniu schiabil pe ghețar din Austria.. Cu întinderea sa de la 1.750 la 3.200 de metri, beneficiază de zăpadă din octombrie până în iunie, oferind condiții excelente pentru practicarea schiului într-un cadru sigur și spectaculos.
Ghețarul Stubai din Tyrol dispune de 110 km de schi pe 35 de pârtii pentru toate nivelele de experiență, de la pârtii ușoare și late, perfecte pentru începători, până la pârtii cu mogule și rute dificile, ideale pentru cei cu nivel mediu-avansat.
Alătură-te taberei noastre de schi pe Ghețarul Stubai din Austria pentru o săptămână plină de aventură, distracție și dezvoltare personală alături de o echipă experimentată și facilități moderne!

 

Informații utile

Toți copiii cu vârste cuprinse între 8-17 ani sunt invitați în Austria, în perioada 14-20 decembrie 2024, pentru a schia împreună pe pârtiile din Tirol – Ghețarul Stubai.

În prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecăruia în funcție de care vom alcătui grupele (aprox. 5-6 copii/grupă). Participanții pot trece de la o grupă la alta în funcție de reevaluările zilnice făcute de instructori. Vom fi pe pârtie la aprox. 9:30 dimineața și vom schia până la aprox. ora 16.00, cu o pauză de prânz.

Suntem pregătiți atât pentru cei care stiu să schieze și vor să aprofundeze tehnici noi pe pârtii negre și în off-piste, cât și pentru cei care schiază confortabil pe pârtii roșii și vor să stăpânească mai bine tainele acestui minunat sport în natură.

Așadar, ne vom împărți în mai multe echipe pe pârtie, în funcție de numărul de participanți și nivelul fiecăruia (mediu și avansat) dar, la finalul zilei vom fi împreună.

Suntem o echipă tânără, dar specializată în același timp, căreia îi place să își petreacă timpul în mijlocul naturii. Noi am renunțat la confortul urban și ne-am asumat că vrem să împărtășim activitățiile și cunoștiințele noastre.

Liderul echipei este Silviu Bălan, sportiv de performanță la Clubul CSA Steaua, Ghid Montan, Instructor de schi, președinte al Asociației Sport Montan Săcele.

Mai multe detalii despre echipă aici.

Tabăra se adresează tuturor copiilor activi și plini de energie, care îndrăgesc sportul, natura și muntele și care doresc mișcare și adrenalină în sezonul rece.

Condiția de participare în tabăra de schi din Austria este ca schiorul să aibă un nivel mediu sau avansat, respectiv să poată coborî confortabil o pârtie de nivel mediu o pârtie roșie.

✓ Cazare 06 nopți la Hotel Landhaus Birgit din Telfes im Stubai cu demipensiune

✓ Biletul de avion Lufthansa (București-Munchen-București), cu taxe de aeroport incluse, bagaj de cală de maxim 23 kg (inclusiv echipament de schi) și  bagaj de mână de maxim 8 kg

✓ Transfer aeroport Munchen – cazare și înapoi

✓ Instructori de schi autorizați ISIA cu experiență atât în schi cât și în activitatea cu copii

✓ Asistență permanentă

✓ ski-pass 5 zile de schi

✓ Program extra-schi indoor și outdoor prin care se urmărește dezvoltarea inventivității, spiritului de echipă și comunicarea (adaptat vârstei participanților), piscină, analiza stilului de schi și dezbaterea în baza videourilor făcute pe perioada zilei, seara festivă.

✓ Poze din timpul taberei și diploma de participare la tabăra de schi

✓ Concurs de schi (la sfârșitul taberei)

 • Închirierea echipamentului de schi (în cazul în care nu aveți echipament propriu)– 60 lei/zi (echipament complet)
 • masa de prânz pentru care propunem un buget de 15-20 euro/zi, va fi luată la restaurantele de pe pârtie.

Cazarea cu demipensiune vor fi la Hotel Landhaus Birgit, Telfes im Stubai, Austria.

Transportul: avion Lufthansa pe ruta București (Otopeni) – Munchen – București (Otopeni)  și transfer de la aeroport la cazare și retur cu autocarul.

Transportul bagajelor:

Biletul de avion include un bagaj de cală (maxim 23 kg), echipamentul de schi precum și un bagaj de mână (maxim 8 kg).
Transportul bagajelor precum și al echipamentului personal de schi se face exclusiv cu avionul.
Echipamentul de schi va fi transportat în huse de schiuri și clăpari.

HOTEL LANDHAUS BIRGIT

Mai jos vă prezentăm echipamentul pe care fiecare copil ar trebui să îl aibe pentru a participa corespunzător în tabăra de iarnă:

 • Ghete de iarnă (preferabil două perechi)
 • Încălțăminte sport sau papuci (pentru interiorul pensiunii)
 • Costum de schi (geacă + pantaloni/ costum întreg)
 • Colanți de schi / ștrampi (minimum 3 perechi)
 • Mănuși de schi (2 perechi)
 • Caciulă (preferabil două)
 • Fular sau Buff
 • Șosete de schi (minimum 4 perechi)
 • Pantaloni lungi (trenning și blugi)
 • Hanorac și bluză/ pulover/polar (2 bucăți)
 • Bluza de corp (first-layer – 2 bucăți)
 • Tricouri (5 bucăți), maieuri (5 bucăți), lenjerie intimă (5 bucăți), șosete (5 bucăți)
 • Pijamale
 • Ochelari de soare și de schi
 • Cască de schi (dacă are, dacă nu închiriem)
 • Strugurel de buze și cremă cu protecție solară
 • Recipient 0,5 l pentru apă
 • Necesar baie: săpun, periuță și pastă de dinți, gel de duș și sampon
 • Papuci de baie
 • Trusă medicală/Medicamente dacă urmați un tratament (vă rugăm să ne spuneți acest lucru în formularul de înscriere sau la telefon)
 • Carnetul de note, pentru a obține reducere la obiectivele turistice, dacă e cazul.

Pentru buna desfăşurare a taberei toţi participanţii trebuie să-şi cunoască drepturile şi obligaţiile, astfel eventuale probleme apărute vor fi soluţionate într-un timp scurt şi fără a afecta programul cursului.

Detalii regulament

Pentru ocuparea unui loc în tabără se completează formularul de înscriere de către părinte/tutore iar apoi se achită integral sau un avans de jumătate din valoarea taberei.

Pentru a achita avans folosește cuponul: avans50%

Reducere la înscrierea fraților de 250 lei/ copil.

Se poate achita prin plata cu cardul direct pe site sau prin transfer bancar în maxim 5 zile de la data înscrierii pe site, prin transfer bancar în contul cu următoarele date: Asociația Sport Montan Săcele (CIF 37817276, str. 7 Izvoare nr.24, Săcele) COD IBAN RO47RNCB0059155745170001 deschis la Sucursala Titulescu-Brașov a Bancii Comerciale Române cu mentiunea “donație tabara de schi Austria 2024/nume participant”.

Diferența se va achita până la data de 15-11-2024.

Avansul nu se restituie în cazul în care participantul nu mai poate veni în tabără dar se poate transfera pentru un alt eveniment.

Data limită înscriere vineri, 15-11-2024.

ACTE NECESARE:

1. Pașaport valabil sau carte de identitate în baza căreia s-a emis biletul de avion
2. Împuternicire notarială din partea ambilor părinți în dublu exemplar pe numele instructorului însoțitor în avion, semnată de ambii părinți prin care aceștia certifică faptul că sunt de acord ca minorul să iasă din țară însoțit de adultul respectiv, cu specificarea adresei de la cazarea din Austria precum și a traseului până acolo: București – Munchen (Germania) – Austria și retur
3. Adeverință medicală în care se precizează că participantul este ”apt pentru efort fizic”

4. Contractul taberei semnat de unul dintre părinți. ( îl veți primi în apropierea taberei).

5. Asigurări:

– Asigurare de călătorie în străinătate care trebuie să includă sporturile de iarnă – recomandăm polița de la Mondial Assistance, care include și acoperire de răspundere civilă personală (max. 50.000 RON – aprox. 10.000 EUR) iar pentru mai multe detalii apelați cu încredere la adina.kovacs@colortravel.ro

– Asigurare storno (recomandată, nu obligatorie) – pentru situații imprevizibile în care cei mici nu mai pot pleca în tabără. Pentru mai multe detalii apelați cu încredere la adina.kovacs@colortravel.ro

– Recomandăm și eliberarea Cardul European de Sănătate de la CAS.

Program orientativ

O zi de schi se va desfășura astfel:

07.30 Trezire și pregătirea pentru schi

08.00 – 8.45 Micul dejun

08.45 – 9.30 Transfer cu skibussul spre pârtie

09.30 – 16.00 Schi cu o oră pauză de masă

16.00 – 16.45 Transfer cu skibussul spre cazare

17.00 – 18.00 oră de odihnă

18.00 – 19.30 piscină, discuții și analize pe baza videourilor privind stilul de schi și sugestii de îmbunătățire, plimbări și jocuri de echipă

20.00 Cina

21.00 – 21.30 Concluziile zilei

21.30-22.00 Pregătirea echipamentului pentru a doua zi. Culcare

Întrebări și răspunsuri

Întrebări frecvente

1Cum îmi pot înscrie copilul într-o tabără?

Înscrierea se face prin completarea formularului de pe site. În primă fază sunt cele 3 rubrici cu datele copilulul apoi datele celui care face înscrierea.

Ulterior, cu două săptămâni înainte de tabără vom forma un grup de whatsapp cu toți părinții în care vom transmite ultimile detalii și prin intermediul căruia vom păstra legătura pe perioada taberei.


2Cum pot rezerva un loc în tabără pentru copilul meu?

După înscrierea de pe site, rezervarea unui loc în tabără este fermă o data cu achitarea avansului.

În caz contrar locul poate fi ocupat de un alt copil, acestea fiind limitate.


3Ce acte sunt necesare pentru participarea în tabără?

ACTE NECESARE:

1. Pașaport valabil sau carte de identitate în baza căreia s-a emis biletul de avion
2. Împuternicire notarială din partea ambilor părinți în dublu exemplar pe numele instructorului însoțitor în avion, semnată de ambii părinți prin care aceștia certifică faptul că sunt de acord ca minorul să iasă din țară însoțit de adultul respectiv, cu specificarea adresei de la cazarea din Austria precum și a traseului până acolo: București – Munchen (Germania) – Austria și retur
3. Adeverință medicală în care se precizează că participantul este ”apt pentru efort fizic”

4. Contractul taberei semnat de unul dintre părinți. ( îl veți primi în apropierea taberei).

5. Asigurări:

– Asigurare de călătorie în străinătate care trebuie să includă schiul

– Asigurare storno (recomandată, nu obligatorie)


4Ce se întâmplă în cazul anulării rezervării?

În cazul în care copilul nu mai poate lua parte la tabăra în care a fost înscris, din motive neprevăzute, avansul nu se poate înapoia dar se poate trasfera la un eveniment viitor.

5Sunt permise telefoanele mobile și tabletele?

Nu. Comunicarea dintre părinți și copii se va face prin telefoanele coordonatorilor lor in fiecare zi între 21.30 si 22.00.

Dacă doresc copiii pot aduce de acasă jocuri de socializare în echipă.

6Cum vor sta copiii în cameră?

Vor fi apartamente de 4-5 locuri.

Vom ține cont de preferințele transmise de părinți înainte de începerea taberei.

7Din ce este alcătuit meniul?

Meniul este alcătuit din alimente sănătoase și este adaptat la nivelul de vârstă al participanților.

Nu vom avea sucuri acidulate și alimente semi-preparate, ci doar mâncare gătită.

Copii primesc pe pârtie și ceai cald.

8 Are nevoie copilul de bani suplimentari la el?

Copilul va avea nevoie de bani suplimentari pentru masa de pranz din fiecare zi și suveniruri.

11Cum pot face înscrierea a doi frați ca să beneficieze de reducere?

Pentru a înscrie doi sau mai mulți frați în tabăra de schi trebuie doar să completați datele copilului 1, apoi datele copilului 2, apoi datele copilului 3, în formularul prezent pe eveniment. Ulterior părintele/ persoana care face înscrierea va intra pe coșul de înscriere unde va găsi datele copiilor înscriși. După ce apasă pe ”Mergi mai departe” va termina de completat formularul cu detaliile de înscriere. Va primi un mail de confirmare a plății și astfel locul în tabără este garantat. Reducerea oferită fraților este de 250 lei/copil și calculată automat de sistem.

Valori + Cu ce va rămâne copilul tău după tabără?

Dorim să transmitem copiilor un stil de viață sănătos și promovăm o serie de VALORI pe care le vom pune în practică în cele 6 zile ale taberei.
 • O minte sănătoasă într-un corp sănătos! Este foarte importantă școala, dar în același timp nu neglija condiția fizică.
 • Ești ceea ce mănânci! În tabără vom schimba dulciurile cu fructele și vom avea grijă cum combinăm mâncarea.
 • Tehnologia este bună doar dacă o folosești cu cap. Vor fi doar anumite moment, specificate în program, în care vei putea folosi telefonul mobil. Nu vei avea acces la socializare online și nici la jocurile online, pe toată perioada taberei. Pentru orice situații urgente, părinții îi vor putea contacta pe organizatori în orice moment.
 • Fii responsabil! Trebuie să știi singur să te îmbraci/dezbraci și să te pregătești pentru activitatea ce urmează să o desfășori. Vei putea cere sfaturi în orice moment de la instructori.
 • Este foarte important să fii punctual. Nu îi pune pe ceilalți să te aștepte, cum nici ție nu ți-ar plăcea să îi aștepți pe ceilalți.
 • Implică-te! Doar în felul acesta te vei putea face remarcat.
 • Comunicarea este cheia succesului! Dacă nu te simți bine sau cei din jurul tău au pățit ceva, anunță imediat instructorii. Nu ezita să îi încurajezi pe ceilalți și să ne spui ceea ce gândești în orice moment.
 • Respectă și vei fi respectat!
BONUS: Beneficiezi de reducere la înscrierea fraților!

Locurile sunt limitate! Înscrie-i acum pe cei mici!

Cu ce va rămâne copilul tău după tabără?

 • Dobândirea unor deprinderi specifice schiului alpin
 • Aprofundarea notiunilor complementare schiului alpin: alimentație, echipament, condiții meteo
 • Dobândirea unui stil de viață sănătos
 • Va deveni mai independent
 • Dezvoltarea abilităților de comunicare, spiritul de echipă, responsabilizare și educație non-formală
 • Prieteni noi
 • Petrecerea unei săptămâni reușite, într-o zonă minunată cu o atmosferă placută, alături de alți copii cu aceeași pasiuni.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tabără de schi pentru copii în Austria, Stubai Glacier 14-20 decembrie 2024”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate evenimentele