parallax background

Raport: Tabăra de iarnă pentru copii 10-15 Ianuarie 2021

Raport: Tabăra de iarnă pentru copii 3-8 Ianuarie 2021
ianuarie 21, 2021
Raport: Tabăra de iarnă pentru copii 31 ianuarie- 5 februarie 2021
februarie 10, 2021

Perioada: 10-15 Ianuarie 2021

Locație: Poiana Brașov, Masivul Postăvarul

Participanți: 22 de copii

Echipa: Silviu, Bianca, Miță, Alex și Vlad

Albume foto:

Fotograf: Andrei Bălășan

7

             Iarna a venit. Totuși pentru că a trecut vacanța copiilor pârtile sunt destul de libere. Am profitat de situație și ne-am întâlnit în a doua tabără de schi pentru copii. Unii dintre ei erau deja la a două săptămână de tabără, totuși erau la fel de nerăbdători ca cei ce tocmai veniseră. Am început prin a ne confecționa singuri ecusoanele și a ne juca multe jocuri interactive.

             A doua zi din tabără ne-am împărțit în echipe și am început să schiem. Cei 22 de copii au format 4 grupuri. Unii au rămas jos pe pârtia Bradu să învețe noțiunile elementare, iar ceilalți au urcat sus în Postavaru. După schi, seara am avut parte de vizita echipei Salvamont Săcele. Copii au primit multe informații noi, de la cât de importantă este o lanternă frontală până la ce să facă dacă găsesc pe cineva accidentat.

              A treia zi am continuat să ne bucurăm de zăpadă. Iar bucuria a fost și mai mare când spre seară a început să ningă. Cum schiul nu ne-a consumat toată energia, am fost la panoul de cățărat. Acolo am trecut peste frica de înălțime și am învățat să avem mai multă încredere în noi. 

               A patra zi am putut să schiem pe câțiva centimetri de zăpadă proaspătă.  După schi am avut seara de talente. Spectacolul a avut printre altele și un teatru de păpuși, cântece la chitară, numere de magie și dans.

                A cincea zi a fost așteptată de mulți pentru că am avut concursul de schi. Copii au încercat să fie cât mai rapizi. Chiar dacă au căzut, nu au renunțat, ci s-au ridicat și au terminat concursul. Fiecare a contribuit la atmosfera de concurs, încurajând toți participanții. Seară am participat la festivitatea de premiere, unde cu toții au primit cadou un tricou și o diplomă. Cei care au participat la seară de talente și concursul de schi au putut să-și mai aleagă două premii surpriză.

                  În ultima zi am schiat doar până la prânz pentru că ne doream să ajungem și acasă. Chiar dacă toți copii își așteptau nerăbdători părinții, majoritatea și-ar fi dorit ca tabăra să nu se termine niciodată. Din păcate nu putem avea o tabără care să dureze un an întreg, dar suntem fericiți și când durează o săptămână întreagă. De-abia așteptăm să ne vedem din nou în următoarea tabără.

                  Cu drag, Silviu, Bianca, Miță, Alex și Vlad


Comments are closed.

Toate evenimentele