parallax background

Raport: Tabără de iarnă pentru copii 18-23 februarie 2024

Raport tabără de schi de tură: Mădăraș-Harghita, 9-11 Februarie 2024
februarie 13, 2024

Perioada: 18-23 februarie 2024

Locație: Poiana Brașov, Masivul Postăvarul

Fotograf: Alexia Aștilean

 Album foto 1

Album foto 2

Album foto 3

Album foto 4

Echipa: Bianca, Silviu, Șerban, Alex, Miță, Edi, Miruna și Mihaela

Iată că a venit și vacanță de schi din luna februarie. După un început devreme de sezon în luna decembrie, a urmat luna ianuarie cu zăpadă și cu multe zile sub 0 grade. Luna februarie a venit cu căldură, dar în ciuda ei, zăpada a rezistat forte bine.

Tabăra a început din București, în Gara de Nord de unde au venit 15 copii însoțiți cu Miță și Mihaela. În Poiana Brașov ne-am întâlnit cu toții la cazare, unde am făcut jocuri de cunoaștere, am aflat programul taberei, am servit cina și ne-am pus la somn să ne odihnim pentru cele 5 zile de schi ce ne așteptau.

Luni, prima zi de schi, 7 înstructori și 40 de copii am luat cu asalt pârtia Bradul. După încălzire ne-am împărțit în 7 grupe în funcție de nivelul fiecăruia (începători, întermediari și avansați).

Am avut 5 zile pline de schi în care am învățat și perfecționat tehnica de schi, dar nu am uitat nici să ne distrăm pe la hopuri și trambuline.

Seara am avut mereu câte o activitate din care am învățat și ne-am distrat pe cinste. Într-o seară am avut curs de prim ajutor cu cei de la Salvamont Poiana Brașov și jocuri. Am mai mers la sala de cățărat unde ne-am distrat și ne-am învins frica de înălțime și am pus toți mușchii corpului la treabă. Am avut și seara de talente (Talent Show) unde copiii ne-au surprins care mai de care.

În ultima seară am avut premierea și petrecerea, unde nu a lipsit muzica, dansul și distracția.

Cu această tabără ne luăm la revedere de la taberele de schi pentru copii, dar încă ne mai bucurăm de zăpadă pe schiuri.

Vă așteptăm la vară pe toți în tabere!

Cu drag,

Miță


Comments are closed.

Toate evenimentele