parallax background

Raport: Tabără de iarnă pentru copii 2-6 Ianuarie 2024

Raport: Circuit Colinele Transilvaniei pe bicicletă – ediția a 8-a
august 8, 2023
Raport: Tabără de inițiere în schi de tură – Masivul Postăvarul 12-13 ianuarie 2024
ianuarie 15, 2024

 

 

 

Perioada: 02-06 ianuarie 2024

Locație: Poiana Brașov, Masivul Postăvarul

Fotograf: Alexia Aștilean

 Album foto 1

Album foto 2

Echipa: Silviu, Bianca, Alex, Miță și Mihaela

              Sezonul de schi 2023-2024 a început cu dreptul. Este prima dată de la modernizarea domeniului schiabil când se deschide sezonul de schi în luna noiembrie. Mai exact pe data de 30 noiembrie. Condițiile favorabile ne-au ajutat să putem începe anul acesta taberele de schi pentru copii, chiar de la începutul lunii ianuarie. Așa se face că pe data de 2 ianuarie, ne-am întâlnit în Poiana Brașov cu 23 de copii dornici de o tabără plină de surprize.

               În prima zi din tabără după ce am ajuns cu bine la cazare, am început să ne cunoaștem mai bine. După jocurile de cunoaștere au urmat jocuri mai dinamice care au creat un cadru competitiv. Seara primei zile s-a încheiat cu pregătirea echipamentului pentru prima zi de schi.

               În a doua zi din tabără am ieșit cu toții spre pârtie. În această zi am definit componența grupelor de schi. Fiecare grupă și-a ales un nume reprezentativ: Rachetuțele, Dragonii Gheții, Lupii și Munți îndepărtați cu copăcei, dragonași și buburuze. Tot în această zi am stabilit obiectivele legate de schi ale fiecărei echipe, pentru întreaga perioadă a taberei. În a doua parte a zile am mersi la panoul de escaladă și am jucat câteva jocuri distractive indoor.

               În a treia zi am ieșit din nou pe pârtie și ne-am îmbunătățit tehnica de schi. Fiecare grupă a făcut exerciții specifice nivelului de schi al copiilor. Un moment mult așteptat de copii a fost seara talentelor. Aici adulții au devenit spectatori, iar protagoniștii principali au fost copiii, care ne au impresionat cu talentele lor. Unii au dansat, alții au cântat vocal sau la chitară. Am avut parte chiar și de o piesă de teatru. Ne-am distrat la maxim și am încheiat încă o zi din tabără.

               A patra zi a început cu o veste mai puțin plăcută. Vântul puternic nu permitea pornirea instalaților de transport pe cablu ce urcau în Masivul Postăvaru. Totuși după câteva ture pe pârtia Bradu, a venit și vestea mult așteptată, că se poate urca cu gondola. Spre seară a venit momentul să tragem concluziile taberei și să premiem copiii pentru progresul lor din tabără.

               A cincea zi a fost ultima zi împreună. Am ieşit din nou pe pârtie și ne-am bucurat că pârtiile au fost mai goale decât în zilele precedente. După schi ne-am întors fiecare la casele noastre cu multe amintiri și povești frumoase.

               Sezonul de schi este încă la început, așadar mai urmează încă multe evenimente atât pentru adulți, cât și pentru copii. Sperăm să avem mai multă zăpadă și să ne putem reîntâlni cu cât mai mulți dintre voi din nou. Până atunci vă urăm toate cele bune. De abia așteptăm să ne revedem!

               Cu drag Echipa Tabere și Circuite (Bianca, Silviu, Miță, Alex și Mihaela) !


Comments are closed.

Toate evenimentele