parallax background

Raport: Tabăra de iarnă pentru copii 31 ianuarie- 5 februarie 2021

Raport: Tabăra de iarnă pentru copii 10-15 Ianuarie 2021
ianuarie 21, 2021
Raport: Tabără schi de tură în Munții Ciucaș 2021
februarie 10, 2021

Perioada: 31 Ianuarie - 5 Februarie 2021

Locație: Poiana Brașov, Masivul Postăvarul

Vremea:  Preponderent cer senin cu temperaturi ridicate pentru perioada în care ne aflăm

Fotograf: Cornel de la Fisheye.ro

Echipa: Silviu, Bianca, Miță, Alex, Șerban și Daria

POIANA BRASOV, masivul postăvarul (1)

                       Luna ianuarie a fost o luna plină pentru noi. Printre altele am organizat și două tabere pentru copii. Pentru că ne place să-i vedem pe cei mici cu zâmbetul pe buze și energia pe care ne-o transmit atunci când sunt fericiți. Având în vedere că părinții ne-au tot întrebat dacă nu mai organizăm încă o tabără, am hotărât să facem și al treilea eveniment din 2021, destinat copiilor. Vremea a ținut cu noi și am avut aproape tot timpul soare. Mai rar la munte să fie iarnă, atâtea zile consecutive cu temperaturi prietenoase. Am profitat de aceste condiții și am stat în fiecare zi cât de mult am putut pe pârtie. Chiar și la masa de prânz încercam să nu stăm prea mult, pentru a avea apoi mai mult timp de schi la a două ieșire pe pârtie.

                        Duminică am început tabăra cu jocuri de cunoaștere și ne-am confecționat fiecare câte un ecuson cu numele nostru.

Copii au fost foarte creativi și și-au personalizat în multe moduri ecusoanele.

                        Luni s-au format echipele de schi, iar în cadrul acesta copii s-au împrietenit și mai mult și au devenit mândrii de echipa din care fac parte, fie că era vorba de : Rachetuțe, Schiorii talentați, Vulturii, Pokemonii sau Iepurașii. Sprea seară am avut parte de vizita prietenilor de la Salvamont Săcele care ne-au învățat multe lucruri noi legate de siguranța pe munte și ce măsuri să luăm dacă cineva se accidentează.

                        Marți după ce am schiat cât de mult am putut, ne-am testat abilitățile de cățărători. Ne-am încurajat unii pe alții. În paralel ceilalți s-au bucurat de jocurile de echipă și apoi am făcut schimb de activități. Epuizați după atâta efort, ne-am dus la somn după masa de seară.

                        Miercuri după schi am avut parte de seara de talente. Am ascultat glume, ni s-a cântat la trompetă, am văzut multe tipuri de dansuri, s-a cântat la clape, am văzut imitații de actori, ni s-au recitat poezii și chiar și o interpretare scurtă de black metal. Copii ne-au surprins ca de obicei cu talentele lor.

                       Joi am schiat mai puțin pentru că după-amiază vântul a fost foarte puternic sus. Totuși nu ne-am dat bătuți, ci am făcut concursul de schi pe pârtia Bradu. Cei mici au învățat cum să abordeze o competiție  și s-au întrecut pe ei  înșiși, dar au concurat și cu ceilalți copii. Seara a avut loc petrecerea prin care am sărbătorit sfârșitul unei tabere frumoase împreună.

                       Vineri am mai schiat puțin și apoi am fugit la casele noastre. Chiar dacă această tabăra a fost ultima din acest sezon, vă așteptăm cu drag la evenimentele pentru copii pe care le vom organiza în sezonul de vară. Până atunci va urăm toate cele bune. De abia așteptăm să ne revedem!

                       Cu drag Echipa Tabere și Circuite (Bianca, Silviu, Miță, Alex, Șerban și Daria) !


Comments are closed.

Toate evenimentele