parallax background

Raport: Tabără de MTB pentru copii în Poiana Brașov – Prima Ediție – 2023

Raport: Tabără de vară în Munții Leaota – Prima Ediție – 2023
iulie 19, 2023
Raport: Tabără de MTB pentru copii mari în Poiana Brașov 2023
iulie 31, 2023
22

Perioada

16-21 iulie 2023

Participanți

10 copii voioși

Vremea

Vremea a fost frumoasă și călduroasă, fără ploi.

                   Tocmai a avut loc prima ediție a taberei de MTB pentru copii din Poiana Brașov. Tabăra sa adresat copiilor mai mici și accentul s-a pus mai mult pe îmbunătățirea tehnicii de mers cu bicicleta.

                   Prima zi a început cu o doză serioasă de entuziasm și emoție, iar cei mici nu au putut să-și stăpânească nerăbdarea în prima zi din tabără! Planetariul și grădina zoologică au fost destinațiile noastre din prima zi, iar magia a început să prindă contur încă de dimineață. ✨

                  Dar aventurile noastre din prima zi, nu s-au oprit aici! Ne-am adunat într-un cerc vesel și plin de energie pentru jocurile de cunoaștere. Râsete, prietenii noi și curiozitatea au umplut aerul în timp ce ne-am străduit să ne cunoaștem unii pe alții și să descoperim cât mai multe lucruri interesante. Am descoperit talente ascunse, am povestit întâmplări amuzante și am creat legături puternice care ne vor însoți în tot acest drum minunat al taberei. 😄🤹‍♂️🧠

                  În a doua zi din aventura noastră, am ieșit la drum cu bicicletele. Fiecare pedală a adus cu sine bucuria și libertatea pură a copilăriei. Am avut parte de mai multe ateliere practice și teoretice, care ne-au ajutat sa ne acomodam mai bine cu bicicletele noastre. Spre seară ne-am dat pe tiroliană și am făcut o mică plimbare prin Poiana Brașov.

                  În a treia zi a taberei am luat pauza de la mersul pe bicicletă și am făcut o drumeție până la peștera de lapte. Ajunși la peșteră, ne-am pus frontalele și am pornit în explorarea lumii subterane. Lilieci nu am găsit de această dată, dar experiența a fost una plăcută. Spre seara am fost la baza pârtiei Bradu, unde ne-am juca mai multe jocuri.

                  În a patra zi am mers cu bicicletele până la Pietrele lui Solomon. Coborârea până acolo a fost foarte plăcută. Apoi la cățărat, în timpul în care era un copil pe stâncă, ceilalți construiau un adăpost. La întoarcere ne-am oprit la înghețată și spre finalul zilei a avut loc seara talentelor.

                  În a cincea zi am fost pe un traseul special amenajat pentru biciclete. Am învățat cum să abordăm un astfel de traseu și cum să fim în siguranță. În partea a doua a zilei am urcat cu telegondola în Masivul Postăvaru și apoi am coborât pe jos.

                  În ultima zi am ieșit la o tura ușoară cu bicicleta. Am trecut prin Poiana Aviatorilor, apoi prin Poiana Mică și într un final ne-am întors în Poiana Brașov. Pe traseu ne-am oprit pentru un concurs de orientare cu busola. Copiii s-au distrat de minune și am putut încheia și această ultimă zi cu zâmbetul larg pe buze.

                  Tabără s-a încheiat, iar noi nici nu ne dăm seama cum a trecut timpul. Dar probabil așa este când te distrezi. Săptămâna viitoare urmează să revenim cu drag aici pentru tabără de MTB pentru copii mari. Acestea sunt ultimele tabere pentru copii din această vară. Totuși mai avem și alte surprize pentru voi! Rămâneți aproape!

                                                                                                                                     Cu drag, echipa Tabere și Circuite 

<

Comments are closed.

Toate evenimentele