parallax background

Raport: Tabără de schi de tură – Munții Bucegi 24-26 Martie 2023

Raport: Tabăra de iarnă pentru copii 19-24 februarie 2023
martie 2, 2023
Raport: Circuit Colinele Transilvaniei pe bicicletă– ediția a 7-a
mai 5, 2023

Perioadă:  24-26 Martie  2023

 Locația: Peștera, Munții Bucegi

 Nivel: începători- avansați

Echipa:  Silviu, Alex și Bianca

4

                  Cei mai fericiți oameni sunt cei care privesc mereu partea plină a paharului. Poate că acest sezon de schi nu a fost cel mai bun, dar mereu ne-am bucurat de ce ne-a oferit.

                  În tabăra de schi de tură din Bucegi nu am avut la fel de multă zăpadă ca în alți ani. Totuși zăpada de anul acesta a fost foarte stabilă, iar asta ne-a oferit posibilitatea să ajungem în unele zone în care nu am ajuns cu voi în trecut. În tura de seară am urcat sub lumina stelelor până în Șaua Călugărului și ne-am stârnit pofta pentru următoarea zi de schi.

                  Sâmbătă am ajuns pe platoul Munțiilor Bucegi, am vazut Babele și Sfinxul, iar apoi am urcat până la releul Coștila. Prima coborâre care ne-a încântat a fost pe Valea Priponului! Apoi am mai făcut o urcare și a urmat coborârea pe Valea Șugărilor. Soarele ne-a ținut companie toata ziua! Ne-a încălzit și ne-a ajustat bronzul.

                  Duminică am mai făcut o tură pe schiuri si am pornit pe fiul Văii Sugărilor pâna la una din trepetele superioare. Vântul și-a făcut de cap, dar asta nu ne-a oprit. După coborâre am luat prânzul împreună, am tras concluziile taberei, am premiat simbolic toți participanții și apoi am plecat spre casele noastre.

                 Astfel evenimente noastre din sezonul de iarnă s-au încheiat. A fost un sezon atipic, dar am profitat împreună cu voi, la maxim, de ce ne-a oferit el. Sperăm că v-ați simțit bine alături de noi și ne dorim să ne reîntâlnim la fel de zâmbitori și în circuitele din sezonul cald!

Cu drag, echipa Tabere și Circuite

Comments are closed.

Toate evenimentele