parallax background

Raport: Tabără de schi de tură – Munții Rodnei 24-28 ianuarie 2024

Raport: Tabără de schi de tură – Munții Șureanu 19-21 ianuarie 2024
ianuarie 24, 2024
Raport tabără de schi de tură: Mădăraș-Harghita, 9-11 Februarie 2024
februarie 13, 2024

Perioada: 24-28 ianuarie 2024

 Locația: Stațiunea Borșa, Munții Rodnei

Nivel: intermediari, avansați

Echipa:  Silviu și Bianca

Raport: Tabără de schi de tură – Munții Rodnei 24-28 ianuarie 2024

Tabăra prelungită din Rodnei 2024, cu un grup de 7 participanți și noi doi ghizi, a fost o experiență extraordinară, permițându-ne să ne deconectăm de la rutina zilnică. Deși vremea nefavorabilă, caracterizată de ceață în toate cele 5 zile, ne-a împiedicat să vedem crestele impunătoare ale Munților Rodeni, am reușit totuși să ne bucurăm de zăpada abundentă și de condițiile existente.

În fiecare dintre cele 5 zile, am abordat trasee complet diferite, am învățat noi concepte specifice schiului de tură și chiar ale schiului alpinism, iar pe cele deja cunoscute le-am reîmprospătat sau le-am exersat din nou. Grupul a fost unit și compact, fapt ce nu a impus împărțirea în niciun moment.

La finalul taberei, ne-a părut rău că trebuie să ne despărțim și ne-am amintit cât de plăcute sunt astfel de experiențe prelungite, promițându-ne să ne revedem în curând. Cel mai târziu anul viitor, în aceeași locație, sperând că cerul va fi senin.

Urmează o perioadă plină de schi de tură, iar în cele din urmă, în timpul absenței noastre de acasă, a început să ningă și în munții din jurul Brașovului, în special în Ciucaș și Bucegi!

Toate cele bune, Silviu

Comments are closed.

Toate evenimentele