parallax background

Raport: Tura Copiilor la CiucașX3 2017

Raport: Tura Copiilor la RetezatSkyRace 2017
decembrie 11, 2017
Raport: Nordul Moldovei pe bicicletă 2017
decembrie 12, 2017
Raport: Tura Copiilor la CiucașX3 2017

Data: 9 Septembrie 2017

Locație: Cheia, Munții Ciucaș

Participanți: 40 copii

Echipa: Bianca, Mihai, Andrei, Gianina, Paula și Adriana.

Fotografii: aici.


A fost o zi în care ne-am unit puterile și energiile într-o echipă mai numeroasă ca de obicei, 6 spirile pline de energie - Bianca, Gianina, Andrei, Paula, Mihai Alexandru și Adriana, o zi în care am ales să dedicăm timpul nostru copiilor celor care participă la una din probele Ciucaș X3.

Dornici să împărtășim din cunoștințele și experiența noastră cu cei mici, am pornit dis-de-dimineață într-o drumeție, nu inainte de a încuraja toți participanții de la probele de maraton și semi-maraton. Ne-am așezat strategic, pe traseul lor cu un fluier și mult entuziasm de transmis.

Traseul lung și cu multe urcări până la Muntele Roșu de-a dat ceva de furcă, dar ne-am încărcat energiile de fiecare dată cu ceva jocuri și regrupări. Au început să apară și primii participanți de la semimaraton, așadar nici nu ne-am dat seama când a trecut timpul și am ajuns cu toții la destinație.

Clubul Mămicilor ne-a ajutat să pregătim masa așa că picnicul mult aștepta nu a întârziat să apară. Au urmat apoi tot felul de activități, care mai de care mai atrăgătoare: orientarea cu busola prin pădure, tiroliana, educație eco prin joc cu întrebări, tipuri de mers, Țară, țară vrem ostași. Copii au aflat cu să interpreteze o hartă, au învățat cum să îi încurajeze și să le ridice moralul alergătorilor pe traseu cu texte ca: ”Ole, ole, pân` la finish mult mai e!” și alte jocuri de echipă. Am fi făcut noi mai multe activități cu ei dar la o gașcă de 40 de copii cu vârste între 5 și 12 ani, prioritar era să îi ținem în siguranță langă noi și să ne asigurăm că la sfârșitul zilei fiecare copil va ajunge la părintele lui. Ceea ce s-a și întâmplat!

Ziua a trecut foarte repede, aproape că nici nu ne-am dat seama când s-a terminat totul. În speranța că ne vom revedea curând, vă lăsăm să descoperiți și povestea în imagini.

Comments are closed.

Toate evenimentele