REGULAMENT

Pentru buna desfăşurare a taberei toţi participanţii trebuie să-şi cunoască drepturile şi obligaţiile, astfel eventuale probleme apărute vor fi soluţionate într-un timp scurt şi fără a afecta programul evenimentului.

Drepturile participanţilor

 • să participe la cursurile teoretice şi practice;
 • să folosească echipamentul pus la dispoziţie, dar numai cu acordul organizatorului;
 • să pună întrebări, să ceară lămuriri;
 • pot opta pentru neparticiparea la diferite activităţi care vor avea loc pe parcursul evenimentului.

Obligaţiile participanţilor

 • să asculte de indicaţiile organizatorului şi de persoanele pe care acesta le-a investit cu o anumită autoritate;
 • să păstreze curăţenia în cabană/ la cazare şi în jurul acesteia;
 • să anunţe organizatorul dacă suferă de vreo afecţiune sau în momentul în care s-au îmbolnăvit sau s-au lovit în diferite activităţi;
 • să–i respecte pe ceilalţi participanţi;
 • să posede echipamentul obligatoriu;
 • să fie punctuali;
 • să fie apți din punct de vedere medical.

Termeni si conditii

Prin accesarea website-ului www.taberesicircuite.ro, sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii, toate legile si reglementarile aplicabile si sunteti de acord ca dvs. sunteti unic si pe deplin responsabil de respectarea regulilor. Daca nu sunteti de acord cu vreunul dintre acesti termeni, va este interzis sa utilizati sau sa accesati acest site. Materialele continute pe acest site sunt protejate de legea drepturilor de autor si de marcile comerciale aplicabile.

Asigurarea

Recomandăm participanților la evenimentele organizate de noi să aibă o asigurare adecvată pentru sporturile la care iau parte. Asociația Sport Montan Săcele nu este răspunzătoare pentru eventualele vătămări, pierderi sau accidente apărute în timpul și după eveniment.

Politica de anulare a participării la evenimente

În cazul anulării participării la eveniment nu se poate rambursa avansul achitat, indiferent dacă anularea rezervării sunt rezultatul voinței clientului sau unor cazuri de forță majoră sau caz fortuit, mai puțin în situația în care lecțiile sunt anulate din motive ce țin exclusiv de culpa Asociației Sport Montan Săcele.

Achitarea avansului reprezintă rezervarea unui loc în cadrul evenimentului organizat de Asociației Sport Montan Săcele.

Fotografierea

Asociația Sport Montan Săcele va face fotografii și înregistrări video pe perioada desfășurării evenimentelor care vor conține imaginea participanților, cu scopul promovării evenimentelor organizate. Participanții care nu sunt de accord cu acest lucru sunt obligați să anunțe organizatorii în prealabil.

Participarea la Tabără se face pe propia răspundere a participantului, organizatorul neputând fi tras la răspundere pentru faptele sau accidentele produse de participant.


Toate evenimentele