• Am participat la tabara de alergare montană din Ciucas si a fost un weekend foarte fain (nici macar ploaia nu a putut sa strice atmosfera). Totul este foarte bine organizat, echipa de nota 10 - oameni foarte deschisi de la care ai multe de invatat, indiferent la ce nivel de pregatire te afli. Recomand oricui!
  Andrei Ispas
  Leader Product Data Management
 • "Ski de tura in Bucegi 2018" a fost super, cu activitate perfect adaptata atat nivelurilor participantilor cat si conditiilor de mediu. Am avut parte de vreme senina si zapada suficienta. Cazarea si organizarea au fost excelente.
  Marian Cristian Feticu
  Doctor
 • "Schi de tura in Muntii Bucegi" a fost foarte misto, cazarea, mancarea, oamenii, vremea, peisajul, turele, workshopul de avalansa, masajul, pozele (pe care inca le asteptam )).
  Cosmin Vacaroiu
  Co-Founder/Owner StockBerry
 • Multumesc, Bianca si Silviu, pentru tabăra de schi te tura! Am întâlnit oameni frumoși si am învățat lucruri noi! Felicitări pentru ceea ce faceti!
  Daciana Leonte
  Alpinistă
 • Daca tot am inceput cu pretentii ca as fi si eu alergatoare, acum 2 saptamani am facut un mare pas inainte si am participat la deja cunoscuta si mult laudata Tabara de alergare din cadrul Tabere și Circuite de Alergare, Schi si MTB a lui Silviu Balan Si am realizat cat de folositor este asa ceva pentru oricine si mai ales cate greseli facem noi, incepatorii. De la alimentatie, echipament, antrenament, respiratie etc etc pana la simpla miscare a picioarelor si bratelor intr-o alergare usoara, notiuni banale aparent, dar pe care le facem de multe ori atat de gresit  Totul este foarte important de stiut, mai ales cand participam la concursuri si fortam cat putem. Daca facem totul dupa ureche, facem prostii si vom fi nevoiti, din pacate, sa renuntam rapid la alergarea montana. Asa ca, sa dam Cezarului ce-i al Cezarului: Silviu si echipa lui s-au pregatit in detaliu pentru asta, stiu foarte bine ce fac si, mai ales, stiu sa ii invete si pe ceilalti ceea ce stiu ei. Plus mancare buna , plus atmosfera faina, trasee si ateliere bine alese = un week-end perfect! Din tot sufletul indemn pe orice iubitor de alergare montana sa participe o data la o tabara a lui Bălan Silviu Constantin. Chiar si daca ai experienta, tot vei fi uimit cate lucruri nu stiai, ignorai sau nu faceai corect 
  Cătălina Cîrlan
  alergătoare iubitoare de munte
 • ”Tocmai ce m-am întors din tabăra de alergare din munții Bucegi, cu Bianca, Silviu, Mihai și Andrei. Cu implicarea fiecăruia, tabăra a fost una foarte reușită. Alergare cât cuprinde, pe deal, la vale, pe munte, prin iarbă sau bolovăniș, prin pădure, pante abrupte sau line, mers rapid sau cu bețe. Mâncare foarte bună, ca la mama acasă :), prezentări teoretice, întrebări, discuții, ateliere de exersat cunoștințele dobândite, un mini concurs care a activat spiritul de competiție existent în orice alergător :), masaje super și foarte foarte multă bună dispoziție. Cam ăstea ar fi câteva din ingredientele principale ale unei tabere reușite, cum a fost și acum. Prezentările făcute de Silviu au fost extrem de folositoare nu numai pentru participanții la Marathon 7500, dar și pentru noi ceilalți, muritorii de rând :), care doar au aspirații că, poate, cândva, vor ajunge pe acolo… măcar ca voluntari..” Citeste mai mult...
  Laura Popa
  Pasionată de mișcarea în natură
 • Frumos...ma bucur enorm sa vad ca tot mai multi adepti ai sportului, oricare ar fi acesta, iau parte la tabere si competiti, in care invata ,devenind viitorii mari competitori. Va felicit si va doresc standarde cit mai inalte.
  Nelu Săcărea
  Alpinist, Autor al carții "Ultima lungime"
 • “Eu pot să zic că nu m-au mai durut genunchi la schi pentru că Silviu m-a învățat ce să fac. Aveți careva dureri de genunchi de la alergări?”
  Maria Ber
  Alergătoare Montană
 • ”2 ore de biclă, 1 ora de yoga și tot nu îmi trece febra după Tabăra de Alergare Montană organizată de Silviu Bălan. A fost greu? A fost usor? Știu însă că a fost tare distractiv și folositor.
  Cristina Paceagiu
  Alergătoare Montană
 • “Weekend-ul acesta l-am petrecut alături de Silviu Bălan și o gașcă faină de oameni în tabăra de alergare montană, unde am învățat tehnici corecte de alergare, puțină orientare și ne-am și distrat!”
  Cornel Pochiu
  Director Fisheye.ro, Designer, Fotograf, Membru CPNT Brașov.
 • Un weekend minunat cu alergare montană, orientare, o tonă de informații foarte utile despre alergare și multa voie bună alături de oameni tare faini la Tabăra de Alergare Montană. Felicitări Silviu Bălan staff - o echipă de nota 20!”
  Iulia Darie
  Manager “Harbuz”, Alergătoare Montană
 • “Pentru prima dată la Babarunca și pe Vârful Ciucaș. Tot pentru prima dată la un concurs de orientare și am învățat să citesc o hartă de orientare. Tot pentru prima dată am facut poze fotografilor oficiali cu propria lor camera. Multumesc Fisheye pentru încredere și bineînțeles pentru poze. Mulțumesc Silviu pentru eveniment și mamei și verișoarei tale pentru gătit.”
  Gabriel Drilea
  Director Resurse Umane, Alergător Montan
 • ”Mă împăcasem oarecum cu ideea ca voi fi singura persoana din CPNT care nu va ști să schieze. Până anul trecut când am trecut peste acea barieră și am mers la prima mea ședința de schi avându-l ca insctructor pe Silviu Bălan. Pot spune că am fost norocoasă că l-am avut pe Bălan ca instructor pentru că iți explică absolut orice, te încurajează, te ambițonează, te felicită; un instructor care iți transmite energie și te face să rămai zi și noapte pe pârtie. Mulțumesc Silviu Bălan pentru încredere și că m-ai făcut să mă îndrăgostesc de acest sport minunat!"
  Elena Diaconu
  Membru CPNT Brașov
 • “Foarte fain (și ieftin) a fost în tabăra lui Silviu, o să revenim cu siguranță. Este un mijloc bun de a invăța de la cineva cu adevarat bun și de a încuraja sportivii care vor să trăiască din alergare și să învețe și pe alții. Ne revedem în iulie sper. “
  Dinu Turcanu
  Jurist, Alergător Montan
 • "Nu sunt vreun alergator cu state vechi...nici vreun campion...dar imi amintesc ca am început dinspre alpinism și m-am avântat prea brusc în curse de anduranță pe munte. După doar câteva luni am participat la Eco...la Hercules și apoi...mi se pare incredibil când îmi amintesc...am făcut tura lungă la 7500. Toate cu suferință...aproape inuman la ultra-ul CPNT. Am învățat din mers...m-a ajutat enorm voința și trecutul de montaniard...dar am facut greșeli ce mă puteau costa mult sanatatea. Ar fi fost extraordinar sa incep cu o tabara de alergare montana....cum este cea organizata de Silviu Balan...si sa invat primele lucruri chiar de la un campion. Pentru cei incepatori...dar si pentru cei mai avansati ...e un eveniment care nu poate fi ratat. De la Silviu am invatat primele miscari de ski de tura...tot sub forma de tabara...si e un prof bun...acum si mai experimentat. Recomand cu caldura!"
  Florin Glinta
  Psiholog, Alergător Montan
 • “Numai câtiva oameni vă pot invăța cum să alergați corect pe trail. Silviu Bălan este unul dintre ei. Nu e de-ajuns (și nici meritoriu cum ar crede unii) doar să vă aliniați la start și să tropăiți până la finish în n-shpe ore. Omul poate chiar o să vă facă să descoperiți bucuria de a alerga fără chin , zeci de kilometri, pe poteci. Join his TR class!”
  Ion Trandafir
  Schior extrem
 • "I was always curios to see Silviu Balan run. I’d see him at the beginning of trail running races, then he would sprint ahead with the other top runners and I’d see him again at the awards ceremonies. Eager to learn from him, I joined one of his trail running camps. … Overall, Silviu’s trail running camp was a very good experience. I now have a better grasp of the knowledge I need to grow and improve my running.”
  Andrei Olariu
  Alergător Montan
 • “Silviu spunea zilele trecute că acum câţiva ani era cam singurul care alerga sus pe Tâmpa. Peste câtiva ani, multi se vor lăuda că au fost în tabăra lui Balan."
  Valentin Barbat
  Propietar “Tipografia”, Alergător Montan

Andrei Ispas

Leader Product Data Management


Am participat la tabara de alergare montană din Ciucas si a fost un weekend foarte fain (nici macar ploaia nu a putut sa strice atmosfera). Totul este foarte bine organizat, echipa de nota 10 - oameni foarte deschisi de la care ai multe de invatat, indiferent la ce nivel de pregatire te afli. Recomand oricui!

Marian Cristian Feticu

Doctor


"Ski de tura in Bucegi 2018" a fost super, cu activitate perfect adaptata atat nivelurilor participantilor cat si conditiilor de mediu. Am avut parte de vreme senina si zapada suficienta. Cazarea si organizarea au fost excelente.

Cosmin Vacaroiu

Co-Founder/Owner StockBerry


"Schi de tura in Muntii Bucegi" a fost foarte misto, cazarea, mancarea, oamenii, vremea, peisajul, turele, workshopul de avalansa, masajul, pozele (pe care inca le asteptam )).

Daciana Leonte

Alpinistă


Multumesc, Bianca si Silviu, pentru tabăra de schi te tura! Am întâlnit oameni frumoși si am învățat lucruri noi! Felicitări pentru ceea ce faceti!

Cătălina Cîrlan

alergătoare iubitoare de munte


Daca tot am inceput cu pretentii ca as fi si eu alergatoare, acum 2 saptamani am facut un mare pas inainte si am participat la deja cunoscuta si mult laudata Tabara de alergare din cadrul Tabere și Circuite de Alergare, Schi si MTB a lui Silviu Balan Si am realizat cat de folositor este asa ceva pentru oricine si mai ales cate greseli facem noi, incepatorii. De la alimentatie, echipament, antrenament, respiratie etc etc pana la simpla miscare a picioarelor si bratelor intr-o alergare usoara, notiuni banale aparent, dar pe care le facem de multe ori atat de gresit  Totul este foarte important de stiut, mai ales cand participam la concursuri si fortam cat putem. Daca facem totul dupa ureche, facem prostii si vom fi nevoiti, din pacate, sa renuntam rapid la alergarea montana. Asa ca, sa dam Cezarului ce-i al Cezarului: Silviu si echipa lui s-au pregatit in detaliu pentru asta, stiu foarte bine ce fac si, mai ales, stiu sa ii invete si pe ceilalti ceea ce stiu ei. Plus mancare buna , plus atmosfera faina, trasee si ateliere bine alese = un week-end perfect! Din tot sufletul indemn pe orice iubitor de alergare montana sa participe o data la o tabara a lui Bălan Silviu Constantin. Chiar si daca ai experienta, tot vei fi uimit cate lucruri nu stiai, ignorai sau nu faceai corect 

Laura Popa

Pasionată de mișcarea în natură


”Tocmai ce m-am întors din tabăra de alergare din munții Bucegi, cu Bianca, Silviu, Mihai și Andrei. Cu implicarea fiecăruia, tabăra a fost una foarte reușită. Alergare cât cuprinde, pe deal, la vale, pe munte, prin iarbă sau bolovăniș, prin pădure, pante abrupte sau line, mers rapid sau cu bețe. Mâncare foarte bună, ca la mama acasă :), prezentări teoretice, întrebări, discuții, ateliere de exersat cunoștințele dobândite, un mini concurs care a activat spiritul de competiție existent în orice alergător :), masaje super și foarte foarte multă bună dispoziție. Cam ăstea ar fi câteva din ingredientele principale ale unei tabere reușite, cum a fost și acum. Prezentările făcute de Silviu au fost extrem de folositoare nu numai pentru participanții la Marathon 7500, dar și pentru noi ceilalți, muritorii de rând :), care doar au aspirații că, poate, cândva, vor ajunge pe acolo… măcar ca voluntari..” Citeste mai mult...

Nelu Săcărea

Alpinist, Autor al carții "Ultima lungime"


Frumos...ma bucur enorm sa vad ca tot mai multi adepti ai sportului, oricare ar fi acesta, iau parte la tabere si competiti, in care invata ,devenind viitorii mari competitori. Va felicit si va doresc standarde cit mai inalte.

Maria Ber

Alergătoare Montană


“Eu pot să zic că nu m-au mai durut genunchi la schi pentru că Silviu m-a învățat ce să fac. Aveți careva dureri de genunchi de la alergări?”

Cristina Paceagiu

Alergătoare Montană


”2 ore de biclă, 1 ora de yoga și tot nu îmi trece febra după Tabăra de Alergare Montană organizată de Silviu Bălan. A fost greu? A fost usor? Știu însă că a fost tare distractiv și folositor.

Cornel Pochiu

Director Fisheye.ro, Designer, Fotograf, Membru CPNT Brașov.


“Weekend-ul acesta l-am petrecut alături de Silviu Bălan și o gașcă faină de oameni în tabăra de alergare montană, unde am învățat tehnici corecte de alergare, puțină orientare și ne-am și distrat!”

Iulia Darie

Manager “Harbuz”, Alergătoare Montană


Un weekend minunat cu alergare montană, orientare, o tonă de informații foarte utile despre alergare și multa voie bună alături de oameni tare faini la Tabăra de Alergare Montană. Felicitări Silviu Bălan staff - o echipă de nota 20!”

Gabriel Drilea

Director Resurse Umane, Alergător Montan


“Pentru prima dată la Babarunca și pe Vârful Ciucaș. Tot pentru prima dată la un concurs de orientare și am învățat să citesc o hartă de orientare. Tot pentru prima dată am facut poze fotografilor oficiali cu propria lor camera. Multumesc Fisheye pentru încredere și bineînțeles pentru poze. Mulțumesc Silviu pentru eveniment și mamei și verișoarei tale pentru gătit.”

Elena Diaconu

Membru CPNT Brașov


”Mă împăcasem oarecum cu ideea ca voi fi singura persoana din CPNT care nu va ști să schieze. Până anul trecut când am trecut peste acea barieră și am mers la prima mea ședința de schi avându-l ca insctructor pe Silviu Bălan. Pot spune că am fost norocoasă că l-am avut pe Bălan ca instructor pentru că iți explică absolut orice, te încurajează, te ambițonează, te felicită; un instructor care iți transmite energie și te face să rămai zi și noapte pe pârtie. Mulțumesc Silviu Bălan pentru încredere și că m-ai făcut să mă îndrăgostesc de acest sport minunat!"

Dinu Turcanu

Jurist, Alergător Montan


“Foarte fain (și ieftin) a fost în tabăra lui Silviu, o să revenim cu siguranță. Este un mijloc bun de a invăța de la cineva cu adevarat bun și de a încuraja sportivii care vor să trăiască din alergare și să învețe și pe alții. Ne revedem în iulie sper. “

Florin Glinta

Psiholog, Alergător Montan


"Nu sunt vreun alergator cu state vechi...nici vreun campion...dar imi amintesc ca am început dinspre alpinism și m-am avântat prea brusc în curse de anduranță pe munte. După doar câteva luni am participat la Eco...la Hercules și apoi...mi se pare incredibil când îmi amintesc...am făcut tura lungă la 7500. Toate cu suferință...aproape inuman la ultra-ul CPNT. Am învățat din mers...m-a ajutat enorm voința și trecutul de montaniard...dar am facut greșeli ce mă puteau costa mult sanatatea. Ar fi fost extraordinar sa incep cu o tabara de alergare montana....cum este cea organizata de Silviu Balan...si sa invat primele lucruri chiar de la un campion. Pentru cei incepatori...dar si pentru cei mai avansati ...e un eveniment care nu poate fi ratat. De la Silviu am invatat primele miscari de ski de tura...tot sub forma de tabara...si e un prof bun...acum si mai experimentat. Recomand cu caldura!"

Ion Trandafir

Schior extrem


“Numai câtiva oameni vă pot invăța cum să alergați corect pe trail. Silviu Bălan este unul dintre ei. Nu e de-ajuns (și nici meritoriu cum ar crede unii) doar să vă aliniați la start și să tropăiți până la finish în n-shpe ore. Omul poate chiar o să vă facă să descoperiți bucuria de a alerga fără chin , zeci de kilometri, pe poteci. Join his TR class!”

Andrei Olariu

Alergător Montan


"I was always curios to see Silviu Balan run. I’d see him at the beginning of trail running races, then he would sprint ahead with the other top runners and I’d see him again at the awards ceremonies. Eager to learn from him, I joined one of his trail running camps. … Overall, Silviu’s trail running camp was a very good experience. I now have a better grasp of the knowledge I need to grow and improve my running.”

Valentin Barbat

Propietar “Tipografia”, Alergător Montan


“Silviu spunea zilele trecute că acum câţiva ani era cam singurul care alerga sus pe Tâmpa. Peste câtiva ani, multi se vor lăuda că au fost în tabăra lui Balan."
Toate evenimentele